Vi har idag fått lite ny information gällande arbetet som sker på Strandridaregatan och det som då berör medlemmar med boendeparkering idag.

Dem har nu gjort en trafikomläggning så de kan stänga korsningen vid Fridhemsgatan/Strandridaregatan. Detta har gjort att dem kommer stänga etappen som berör våra parkeringar nästa tisdag 1/2 kl 07:00. Det betyder att bilarna från våra parkeringarna behöver vara flyttade senast måndag 31/1.

Vi har fått OK från Svenska Kyrkan att parkera bilarna som påverkas av detta på Västra Kyrkogården under tiden etappen är avstängd. Det är viktigt att dom EJ står på parkeringarna som endast tillåter 2 timmar för då får dom böter.

Etappen kommer vara stängd i 4-5 veckor.

Se bilden nedan för beskrivning var på kyrkogården de får parkera.

Ni som ännu inte mejlat in era registreringsnummer, vänligen gör det snarast till info@karleksorten.se

Categories:

Tags:

Comments are closed