Höstens gemensamma städdagar är avklarade! Ytterligare en container med kvarlämnat, övergivet gods är fylld, grusgångarna rensade, gräsmattor krattade, tvättstugor ordentligt avdammade, vindar och källare genomgångna. Apropå källare; flera olåsta förråd är nu låsta av styrelsen. Om det här har drabbat DITT förråd, hör av dig till styrelsen så tar vi givetvis bort låset, så att du kan ersätta det med ett eget. Problemet med olåsta förråd är att de har en tendens att snabbt fyllas med sådant som egentligen borde slängas! Om du har fått ditt förråd låst, maila styrelsen på info@karleksorten.se, gärna med info om vilken uppgång och nummer på förråd det gäller.
Trädgården har fått ett nytt körsbärsträd och en ersättning för ett sedan länge försvunnet syrénträd, symmetrin på gården är därmed återställd, bara de nya växterna tar sig!

Bägge dagarna avslutades med gemensamt ätande av mat från Tullen, nere i vårt välstädade styrelserum! Stort tack till alla medlemmar som engagerat sig!

Categories:

Tags:

Comments are closed